Rømø Camping

Rømø Familie camping og Sommerhusudlejning finder man på nord på i et fredeligt naturområde. Fra pladsen er der direkte adgang til fredede lyngarealer med rigt dyre- fugle- og planteliv. Vi har to dejlige legepladser, en for de mindre børn med mindre hoppepude, lille legetårn, sandkasse, gynger, rutchebane m.m. Legeareal for større børn med en stor hoppepude.

.


Derudover forefindes seperat boldbane. Der bliver ved vores lille hyggelige bålsted arrangeret snobrød sammen med børnene, ganske gratis igennem hele sæsonen.

Har du hest kan den gerne medbringes efter aftale. Hundebad hvor du gratis kan bruse din hund.

Vi kan desuden oprettet et specielt drageområde, hvor drageentusiaster har mulighed for at flyve med egne drager.


I sanitetsbygningen er der to familiebaderum og et børnebaderum. Alle tre rum er opvarmede med gulvvarme, og i børnebaderummet er der installeret et sjovt bil-badekar til de mindste. Til de lidt større børn er der brusebad. Vi har også toiletter i børnestørrelse. Bygningen indeholder også vaskeri. Alt brug af vand, også varmt vand er gratis hos os. I campingkøkkenet er gas og varmt vand gratis.


I hovedbygningen findes foruden informationen vores minimarked,hvor man kan man købe friskbagt brød hver dag. I et tilstødende lokale er der billard og air-hockey samt spillehal.og mulighed for at spille Wii.Og TV/Opholdsrum.