Rømø Camping

Rømø Familie camping finder man på nord på øen i et fredeligt naturområde.

Fra pladsen er der direkte adgang til fredede lyngarealer med rigt dyre- fugle- og planteliv. 

Vi har to dejlige legepladser, en for de mindre børn med mindre hoppepude, lille legetårn, sandkasse, rutsjebane m.m.  og et legeareal for større børn med en stor hoppepude.

Derudover forefindes en  separat boldbane. Der bliver ved vores lille hyggelige bålsted arrangeret snobrød sammen med børnene, ganske gratis igennem hele sæsonen.

Har du hest kan den gerne medbringes efter aftale.Lejer du en af vore hytter er det gratis at medbringe hest. Vi har også et hundebad hvor du gratis kan bruse din hund.

Vi kan desuden oprettet et  drageområde, hvor drage entusiaster har mulighed for at flyve med egne drager.

I sanitetsbygningen er der to familiebaderum og et børnebaderum. Alle tre rum er opvarmede med gulvvarme, og i børne baderummet er der installeret et sjovt bil-badekar til de mindste. Til de lidt større børn er der brusebad. Vi har også toilet i børnestørrelse. Bygningen indeholder også vaskeri. 

Alt brug af vand, også varmt vand er gratis hos os. I campingkøkkenet er gas og vand til  opvasken gratis.

I hovedbygningen findes foruden informationen vores lille kiosk,hvor man kan man købe friskbagt brød hver dag. Dette skal bestilles senest aftenen i forvejen.I et tilstødende lokale er der billard ,air-hockey samt legerum og Tv/opholdsrum.

Ved indkørselen til Campingpladsen ser man  Rømø Safariminigolf.

Der tilbydes gratis WiFi i et begrænset område på pladsen. Det er hovedsaglig omkring Receptions bygningen.